top of page

Aceste cursuri sunt recomandate celor care gatesc din PASIUNE si isi propune sa genereze in primul rand satisfactie personala si o modalitate excelenta de petrecere a timpului liber.

Fiecare curs are o altă temă și implică alte ingrediente și tehnici de gătit. Cursurile sunt structurate similar și au ca rezultat diverse preparate complete, gătite de participanți alături de bucatari sefi.

Cursurile  sunt organizate în timpul saptamanii sau in weekend.

CURSURI AMATORIALE

- DE LUNGA DURATA -

Diapozitiv2.JPG
Diapozitiv3.JPG
Diapozitiv4.JPG
Diapozitiv5.JPG

CURSURI AMATORIALE

- DE 2 ORE -

Ne dorim să ducem la alt nivel activitatea noastră așa că suntem încântați să vă comunicăm conceptul următoarelor  cursuri de gătit pentru amatori!

Sunt cursuri care își propun să readucă obiceiul gătitului acasă. Să reînvie tradiția meselor din familie, să diversifice meniurile de zi cu zi, experimentând din toate, cu o singură regulă  Gătind SĂNĂTOS.

Bella Italia !!!! Dacă nu ai fost niciodată în Italia sau nu ai cunoscut-o îndeajuns probabil ai impresia că toţi italienii mănâncă doar pizza şi paste. Ei bine, bucătăria italiană este foarte variată şi bogată.

Va invitam la cursurile amatoriale Global School, unde, veti invata cum se gateste tipic italian, regional, va veti delecta papilele gustative cu preparate regionale.  

Reţetele culinare preferate diferă nu numai de la o regiune la alta, ci şi de la un oraş la altul. Fiecare zonă are o anumită reţetă de paste sau sos pentru paste, aşa cum fiecare preferă un alt tip de brânză sau un alt vin. Italia este probabil ţara cu cea mai variată bucătărie pentru că a avut şi o istorie plină.

 

Enumaram doar cateva pentru a va starni curiozitatea:

ORECCHIETTE CON CIME DI RAPA (FRIARIELLI),

PASTA PACCHERI CON DORADA

PIZZA

TIRAMISU

 

Pot participa max. 10 persoane la curs. DURATA CURS: 2h;

Rezervari la numarul de tel 0724.550.198

bottom of page